Hur man tar bort en Minilastare Spår

Även om du installerar spår på minilastare kommer med ökade kostnader, blir det ett allt populärare alternativ med entreprenörer. Entreprenörer uppskattar stabiliteten i spår på lerig och ojämn terräng och dess större arbetskapacitet, vilket i kombination med manöverbarhet, snabbhet och mångsidighet av en kompaktlastare, gör det en allround arbetshäst som presterar beundransvärt i en mängd olika terränger. Men byter spår är inte så enkelt som att byta en punktering och kräver lite extra träning och mekanisk erfarenhet. Saker du behöver
C-klämmor
Enkel spärr
Socket enhet för rak insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Säkra minilastare s bommen genom att lyfta upp det och föra in en bar genom den hydrauliska cylindern. Detta kommer att undvika bommen kollapsa under tyngden av skopan.
2

Höj sidan av minilastare du vill ta bort spåren från med en domkraft. Beroende på minilastare modellen och storleken på skopan behöver du en 5 till 12 ton jack. Montera block eller står att lägga till extra stöd till uttaget när du stiger av kompaktlastare.
3

Back off på banan spänning och dra ut Bult. Skjut ett spett mellan frekvensomriktaren och spåret. Sväng spett och tillbaka tills spåret bostäder vidrör hjulet ramverket.
4

Ta av det främre spåret. Peka på kanten av den främre odrivna med en slägga tills utsidan medlöpande hjulet och spåret lossna. Om släggan inte fungerar använder ett spett. Om du fortfarande har problem med banan, kan du bifoga en krok till spåret och dra med en gaffeltruck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115974.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.