Hur Jämför skåpbilar

Kommersiella skåpbilar är effektiva för att transportera stora grupper av människor och last . När det gäller att välja en kommersiell van att köpa eller hyra , bör konsumenterna att jämföra och kontrastera storleken på fordonen , är hur mycket last utrymme och den genomsnittliga prisklass . Storlek
p Om den kommersiella van att transportera passagerare , skall företagare utvärdera hur många passagerare i fordonet kan rymma . En gemensam antalet platser för nyttofordon är mellan tio och femton . Cargo storlek är också en viktig faktor. Standard skåpbilar erbjuder en kapacitet på 230 kubikmeter , men utökade skåpbilar kan gå upp till 271 kubikfot .
Prestanda
p Det är viktigt att beakta fordonets prestanda , såsom storleken av motorn och hästkrafter. Till exempel kommer vissa skåpbilar utrustade med V8-motorer som producerar 235 hästkrafter , kan bogsera 6.000 till 10.000 pounds . Den van syfte kommer att avgöra dess prestanda behov .
Kostnad

Priset för att köpa eller hyra en kommersiell van är baserat på ett antal faktorer , bland annat , men inte begränsat till storlek , prestanda , garanti och varumärke . Som av 2011 , Ford Econoline Cargo Vans varierar från $ 24.105 till $ 30.885 . Köpare bör fastställa en budget och jämföra kommersiella skåpbilar som faller inom deras prisklass .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115603.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.