Vad är platsen för Transmission Mount för en 2002 Hyundai Sonata ?

Överföringen mount hjälper till att stabilisera vridmoment och vibrationer i drivlinan . På en 2002 Hyundai Sonata , är överföringen montera i standard läge är det på nästan varje automatisk växellåda bil : innanför den bakre höljet bakom växellådan stöd . Vilken Transmission Mount Har

växellådsfästet huvudsak fungerar som den bakre stöd för motorn och transmissionssystem . Den fungerar tillsammans med motorfästen för att minska vibrationer i ramen av bilen. Transmission mounts också se framför drivaxeln är i korrekt användbart vinkel .
Tecken på en dålig Transmission

En dålig transmission mount kan orsaka en märkbar vibration i ramen för Hyundai Sonata . Om det går för lång tid utan reparation kan allvarliga slitage uppstå på de gemensamma oken och kors bitar . Transmission fästen bör bytas varje gång överföringen tas bort eller bytas ut för tjänsten .
Byta Hyundai Sonata Transmission Mounts
p Om du försöker att ersätta en felaktig överföring montera själv , kan ersättning som kan köpas från flera olika online bildelar återförsäljare . Hyundai använde samma växellådsfästet i Sonatas 1999-2005 , så se till att du köper en ersättningsprodukt från denna tidsperiod .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116005.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.