Släpvagnskablage Issues

Alla trailers, oavsett storlek, måste ha fungerande lampor för drift på allmänna vägar. Släpvagnskablage frågor resulterar ofta i förlorad tid och pengar. Korrekt ledningsdragning av släpvagn tillåter fordonet att ha fungerande varselljus, blinkers, bromsljus och bromsar. Icke-fungerande lampor

Många faktorer resulterar i lampor som inte fungerar ordentligt. Korrosion i ljuset plugg eller pigtail kan resultera i lampor som gör inget ljus upp eller flimra. Grounding problem, shorts i kablage och kläms trådar resulterar i icke-fungerande ledningar. Ibland orsakar själva kontakten problemet och måste bytas ut.
Brända säkringar

när fordonet säkringarna håller blåser, kolla alla släpvagnskablage att se nakna kablarna inte är vidrör metall eller klämda kablar. Detta orsakar en kort, som blåser säkringen. När du har eliminerat risken för en kort, beräkna amp belastning för släpet och jämför den med bilens specifika märkeffekter.
Grounding Frågor

När all belysning och funktioner brytande inte fungerar på samma gång, kan en jordanslutning inte vara tillräckligt stark. Även kallad en vecka marken, är marken inte kan hantera den mängd av strömstyrkan som krävs av alla funktioner. Enligt ROFB.net, en webbplats som ägnas åt utomhusaktiviteter, är en bruten jordanslutning den vanligaste släpvagnskablage fråga. Kontrollera anslutningen av kontakten till att den är ren och säker. Jordledningarna på fordonet och släpvagnen ska fästas rost-fria delarna av metallstomme. Alla baklyktor bör vara jordad och ansluten genom att förbigå alla pivot punkter.
Mismatched Wiring

Ibland, inte ledningarna på ett fordon som inte stämmer riktigt med ledningar på ett släpvagnen. Signaler är korsade vilket bromsarna att fungera när varselljus ska vara på eller blinkers som ska korsas. Använda ett kopplingsschema, anslut ledningarna på fordonet kontakten motsvara korrekt med släpet.
Trailer tråd färger

Många antar de färgkodade tråd färger överensstämmer hela ledningsdragningen i en släpvagn. Ledningarna färgkod är bara bra för längden på släpvagnen plug pig-tail. Ledningarna från gris-svansen till bromsarna eller lampor kan vara vilken färg som helst. Fysiskt följa kabeln för att se till att det är rätt tråd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113050.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.