Hur Ta Bafflar Av en Suzuki

Motorcykel avgassystem bafflar gräns buller. Ta bort mellanväggarna från en Suzuki är inte svårt. I de flesta fall tar det jobbet några minuter från början till slut. Men inte alla Suzuki motorcyklar har flyttbara mellanväggar. Nyare väg cyklar och smuts har ställt avgassystem med integrerade ljuddämpande bafflar. Om din motorcykel har små skruvar på sidorna eller innanför änden av avgasröret, då avgaserna har löstagbara bafflar. Du kan ta bafflarna ur en Suzuki med vanliga handverktyg. Saker du behöver
Metric hylsa och spärrskaft
insexnyckel
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln med cykelställ eller centrum står. Låt avgasröret svalna helt.
2

bort de små skruvar på avgasröret lock med en metrisk hylsa och spärrskaft. Spara skruvarna och dra loss locket för hand. Om det behövs, vrid locket med båda händerna för att frigöra den från röret, och lägg det åt sidan. Hoppa över detta steg om avgaserna inte har en avgasröret cap.
3

Lokalisera Baffeln bultar på sidorna av avgasröret eller innanför änden av röret. Avlägsna bultarna med hylsa och spärrskaft, eller en insexnyckel och spara bultarna.
4

Utdrag baffeln från insidan av avgasröret med tång. Om baffeln har en tvärslå vid den yttre änden, grepp baren med tång och vrid som du drar baffeln ut. Annars gripa den yttre kanten av baffeln med lagren och arbeta ut det i röret. Spara baffeln eftersom cykeln inte vara lagliga gatan utan det.
5

Sätt tillbaka baffeln bultar i sidorna av avgasröret för att eliminera avgaser från att fly genom hålen. Det är inte nödvändigt att sätta tillbaka bultarna innanför änden av röret. Sätt tillbaka avgasröret locket med de sparade skruvarna. Dra åt bultarna ordentligt med hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111204.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.