Hur man bygger en Honda Trike

En trike motorcykel är en modifierad motorcykel som har en enda hjul fram med två bakhjul knutna till en bred bakaxel. Harley Davidson tillverkar sina egna trehjulingar, men du kan ändra din Honda motorcykel för att skapa din egen. Du kan göra detta till en gör-det-själv-projekt hemma i garaget med rätt verktyg och mekanisk skicklighet. Saker du behöver Sida 2 floor jacks
Wrench
Welder
metall svarv
Trailer hjul och däck
plåt och plåt lager
hjulmuttrarna
Paint med färg leveranser (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Säkra din Honda med två golv jack. Använd en skiftnyckel för att lossa muttrarna på sidorna av cykelns bakaxel. Skjut den bakre däcket framåt och flytta av kedjan från kedjehjulet på samma gång. Detta gör att du kan dra av hjulet från svingen.
2

Bestäm hur bred du vill att bakaxeln på trike. Du kan göra det så brett eller smalt som du vill, men tänk på att den standard bredden är ca 38 1/2 inches.
3

Bestäm hur länge bakaxeln blir, baserat på ditt beslut från steg 2. Beräkna mätningarna genom att subtrahera längden av axeln från det numret. Dividera resultatet med två, och det borde vara mätning av axeln kommer du att svetsa på vardera sidan av den ursprungliga axeln.
4

Turn metall lager med metall svarv för att göra det samma densitet som den ursprungliga bakaxeln. Använd en svetsare att svetsa de svarvade stycken i varje ände av den ursprungliga axel, och se till att svetsa dem rakt.
5

Svetsa hjulnaven på ändarna av det nya modifierade, axel. Dra åt muttrarna till axeln och fäst kedjan tillbaka på drevet. Montera släpvagnens hjul och däck på ändarna av den modifierade axel, och dra åt muttrarna till dem med hjälp av en skiftnyckel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110874.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.