Hur man tar bort Turn & Go Seats

Chrysler Town and Country och Dodge Caravan minibussar är utrustade med en funktion som ofta kallas turn och gå sittplatser, även om det är officiellt kallas svänga och gå sittplatser. Den här funktionen lägger roterande stolar till den andra raden sittgrupp. Den vridbara och säten go är kaptenens platser, det finns två i minibuss, både sida vid sida. Dessa platser är avtagbara. Borttagning av snurr och go säten är nödvändigt om du behöver bära extra last. På grund av sin konstruktion inte vika de inte ner platt som den tredje sätesraden. Instruktioner
1

steg till det bakre lastutrymmet och öppna luckan. Tryck och håll ned "Stow" knappen för att fälla ner kraften tredje sätesraden. Om du inte ser en "Stow" knappen på bakluckan last vägg, är den tredje sätesraden manuellt.
2

Använd banden för att fälla sitsen, om det drivs manuellt. Banden på placerad på passagerarsidan av den tredje raden ryggstöd. Dra remmen märkt "1." Ryggstödet kommer att vika ner. Dra remmen märkt "2" och tryck den tredje sätesraden framåt. Dra remmen märkt "3" och dra fällt säte bakåt för att stuva in i hålrummet. Du kommer nu att ha tillräckligt med utrymme för att ta bort den andra raden svivel och gå platser.
3

Inspektera området mellan den andra raden svivel och gå sätena i tredje raden sittplatser till se till att det inte finns några lösa föremål som skulle hindra dig från att ta bort sitsen. Om det finns, flytta dem ur vägen.
4

tag frisläppandet bar som ligger under den främre kanten av endera vridbart och gå sits. Dra i baren uppåt och håller den på plats. Ta tag i bakre kanten av sätet och lyft den uppåt. Sitsen är nu bortkopplad från golvet.
5

Flytta sätet bakåt. Ta med den ut ur fordonet genom det bakre lastutrymmet. Upprepa processen för den andra vridbara och gå sits.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105979.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.