Specifikation av Venture Van

The Venture är en minibuss som har producerats av Chevrolet 1997-2005. Införd nära toppen av minibuss "boom" i slutet av 1990-talet, tävlade i Venture mot andra liknande fordon såsom Plymouth Voyager och Chrysler Town and Country. Endast en iteration av fordonet som någonsin konstruerats, och produktionen upphörde före Chevrolet släppt några större ändringar i van. Venture fått högsta utmärkelser från publikationer inklusive Edmunds när den släpptes, men har sedan dess minskat i popularitet. Motor

standard motor i Venture är en 3,4 liter (207 kubiktum) slagvolym V6. Denna motor, benämnd "LA1" av General Motors, har 12 ventiler och sekventiell bränsleinsprutning. Den Ventures LA1 motorn ger 185 hästkrafter vid högst 5.200 varv per minut (rpm).

Bränsle ekonomi för Venture uppskattas till 19 miles per gallon (mpg) i staden och 26 mpg på landsväg , vilket ger en total genomsnittlig mpg av 22. Venture motor har en katalysator och en avgasåterföring mekanism för att hjälpa till att minska utsläppen.
Transmission

En elektronisk automatisk växellåda är standard på Venture. Denna överföring är en Hydramatic varumärke med fyra hastigheter, samt en överväxel. Denna överföringseffekterna framhjulen på basen versionen av Venture.

En valfri fyrhjulsdrift funktionen finns också. Detta fördelar kraften till alla fyra hjulen, och hjälper van behålla grepp på våta eller hala ytor.
Interiör

Venture har tre rader av sittplatser, och har en maximal kapacitet på sju (standard) eller åtta (tillval). En passagerare och förarstol är i första raden, följt av antingen två eller tre säten i mittraden, beroende på vilka alternativ som väljs när fordonet köptes. Den sista raden har tre säten.

Med undantag av förarens position, kan alla platser i Venture vikas eller helt tas bort för att förstora den lastkapacitet. Den maximala lastutrymme på 19,9 kubikfot när alla säten är på plats kan utökas till 119 kubikfot om varje passagerarsäte avlägsnas. En skjutdörr bidrar till att göra in-och utresa i passagerarutrymmet rader mer lättillgängliga. Addera Safety

Venture innehåller flera standard säkerhetsfunktioner. Förare och passagerare krockkuddar är standard, liksom säkerhetsbälten för alla passagerare. Dessa inkluderar justerbara övre bröst remmar för extra säkerhet. Alltid på varselljus bidra till att göra Venture mer synlig för andra fordon. En bilbarnstol förankringssystemet är inkluderad i den bakre passagerarutrymme. Detta gör att en bilbarnstol ska installeras korrekt på ett sätt som maximerar säkerheten för småbarn.

En anti-bromssystem (ABS) ingår på alla Ventures. Detta system hjälper till att bromsa bilen på låg dragkraft vägytor. Antispinnsystem, vilket hjälper till att förhindra minivan från att glida, finns som tillval.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105712.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.