Hur att överföra kontakter till en Prius

Om du vill köra säkert, ska du använda den inbyggda högtalartelefonen som medföljer din Toyota Prius. Även om du kan ringa direkt från mobiltelefonen och höra den som ringer i högtalarna om telefonen och bilens ljudsystem ansluts via Bluetooth, är det lättare att överföra kontakter till bilens minnet och ringa dem från navigeringsskärmen. Processen är inte svårt. Saker du behöver
Bluetooth-aktiverad mobiltelefon
Visa fler instruktioner
1

Slå på din Toyota Prius. Om du inte vill stänga av motorn på, kan du lämna den i ACC-läget.
2

Anslut mobiltelefonen till bilens navigationssystem via Bluetooth. Om du har anslutit telefonen till bilen, varnar Prius display du att en Bluetooth-anslutning har upprättats. Addera 3

Lokalisera och tryck på den lilla "Info"-knappen. Det kommer att vara nära navigationsdisplayen.
4

Tryck den lilla "Telefon"-knappen du ser på Prius navigering display.
5

Tryck på "Inställningar" på den resulterande skärmen och använd pilarna för att hitta den "Transfer Phone data".
6

Tryck på "Start Transfer"-knappen i Transfer Phone Data avsnittet. Välj "Skriv över" på displayen för att undvika att få dubbla poster. Prius dator väntar nu för kontakter som ska skickas via Bluetooth. Det kan inte extrahera dem från mobiltelefonen automatiskt.
7

Välj vilka kontakter du vill skicka från din mobiltelefon och välj att skicka dem via Bluetooth. Processen skiljer sig från telefon till telefon, men i moderna telefoner Bluetooth är oftast lätt att nå från en huvud-eller inställningsmenyn.
8

Koppla bort telefonen från bilen och testa om alla kontakter är ordentligt sparas i Prius minne. Gör ett test samtal för att kontrollera om allt fungerar som förväntat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105551.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.