Skillnaden mellan Hybrid och Non Hybrid

Den största skillnaden mellan en hybrid och icke-hybridbil är att hybrider är beroende av el som en källa till bränsle, i kombination med bensin. För att åstadkomma detta, hybrider har många specialiserade delar, inklusive icke-standardiserade bromsar, en elmotor och generator och batterier som kan hålla en mycket högre spänning. Medan detta gör hybridbil mer bränslesnål, det är också en källa till oro för säkerheten för vissa. Bromsförmåga

Normal bilar bromsar med kraft friktion. Men hybridbilar långsam använda ett system som kallas regenerativ bromsning. Detta innebär att hybrider bromsarna hakas upp till en elektrisk generator. När en hybrid förare bromsar in, är värmen från friktionen av bromsning omvandlas till elektricitet, som senare används för att ladda bilens batteri. Dessutom, den extra belastningen som skapas av de arbetande generator hjälpmedel att bromsa bilen snabbare. Dock fungerar detta system endast om generatorn och batteriet är mycket kraftfull.
Idling

Vid tomgång, som när stannade vid rött ljus, till exempel, en icke -hybrid bilens motor fortsätter att köra och använda bränslet. Dock visar en hybrid motor automatiskt av när bilen går på tomgång. När föraren släpper sin fot från bromspedalen och placerar den på gasen, stänger av motorn igen. Icke-hybridbilar motorerna slår bara av när de misslyckas eller när föraren vrider nyckeln.
Power Assist Motor

Hybridbilar har en makt bistå motor systemet, vilket innebär att bensinmotorn har stöd från en elmotor, som drivs av el från generatorn. En icke-hybridbil enbart förlitar sig på bensinmotorn för att driva all körning, vilket betyder att den drar mer bränsle. Dessutom har vissa hybridbilar har motorer som kan el-endast enhet, vilket betyder att motorn är tillräckligt stark för att driva hela bilen vid lägre hastigheter. Addera Batterier

flesta icke-hybridbilar förlita sig på en standard 12-volts batteri, men hybridbilar använder ofta en nickel-batterier metallhydrid i syfte att upprätthålla en högre spänning. Dessa batterier lyfter bekymmer för köpare som är oroliga att de kanske inte är säker om en krasch inträffade och utsätts föraren för hög spänning förhållanden. Dessutom rapporterar den gröna Footsteps hemsida finns vissa påståenden om att batterierna inte fungerar lika bra i kallare förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105498.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.