Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man installerar Bigger Volkswagen Golf Däck

Byta däck på din Volkswagen Golf är en enkel process som vem som helst kan åstadkomma med rätt verktyg. Installera större däck på din bil har många fördelar, inklusive ökad stabilitet och mer kontroll när du svänger eller vid dåligt väder. De flesta däckdimensioner kräver inte att du också köpa en större hjul eller axel. Fabriken däck på 2010 Golf är 195 ml bred, och är utformade för att passa fälgar som är 15 inches i diameter - ett bildförhållande på 65 procent. Sikta på att upprätthålla dessa omkrets fälgstorlek med dina större reservdäck. Saker du behöver
Nya däck
Däck järn
Bil jack
Skyddsglasögon
Knäskydd eller en handduk
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera en domkraft under den främre högra hjulet på din golf. Placera den direkt under en fast, stål delen av bilens ram - under hjulaxel eller karmen, till exempel. Placera inte uttaget på glasfiber utsidan av din bil eftersom det kan skada ditt fordon. Använd den nivå på uttaget för att lyfta hjulet ungefär en tum från marken.
2

Använd din däck järn för att börja ta bort bultarna på däckets navkapsel. Du kan behöva placera däck järn runt en bult och använda foten för att trycka kolven löst om det är ovanligt tät. Upprepa denna process för alla bultar på däcket navkapsel. Avlägsna däcket genom att hålla den med båda händerna och lyft rakt bakåt från ratten. Skydda dina knän genom att bära knäskydd eller genom att ligga ner en handduk på marken under denna process. Addera 3

Placera din nya, större däck på hjulet genom att rada upp stålstänger med hål i din nya däckets inre stag. Byt skruvarna på din nya däck genom att skruva tillbaka på respektive stång. Byt varje bult och dra åt med däck järn tills du har en perfekt passform. Byt ut bultarna på däcket i en "stjärna mönster" för att möjliggöra en jämn hjul passform.
4

Sänk bilen genom att släppa domkraft hävstångseffekt. Följ din bil jack tillverkarens instruktioner för att frigöra bilen hävstång säkert. Upprepa denna process för de återstående däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102075.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.