Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Demontering av Back Seat i en 2000 Sephia

Det är inte svårt att ta bort baksätet från en Kia Sephia . Den vanligaste orsaken att ta bort sitsen är att bränslepumpen luckan är under det . Stolen hålls på plats med endast två clips och du inte behöver verktyg för att ta bort den . Engineering har riktats vara användarvänliga på Sephia . Bilen är uppskattad för sin enkelt underhåll , en av fördelarna med att äga en av dessa medelstora sedaner . Instruktioner
1

Luta ner innanför bakre passagerarutrymmet . Dra försiktigt upp på hörnet av sitsen med en hand precis tillräckligt för att få fingrarna under sätet .
2

Tryck ned mattan med fingrarna under sätet ca 6 inches från slutet av sitsen. Känn runt med fingrarna fram och tillbaka tills du känner ett lätt inbuktning i mattan .
3

Tryck ned indrag för att släppa en klämma som håller stolen på den sidan . Det kommer att finnas ett hörbart klick , och du kommer att känna sätet lossna på den sidan . Det finns en identisk klämma på den andra sidan av sätet. Lyft sätet , hitta klippet och tryck det att frigöra sitsen .
4

Tips sitsen uppåt och dra ut den genom dörren .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123725.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.