Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man täcker en Högtalarlåda med matta

Mattor dina högtalarlådor med samma matta, eller ett liknande, används på golv av ditt fordon hjälper till att dölja dem. Det gör högtalarlådor smälter in med det inre av bilen och kan förbättra ljudkvaliteten som levereras av talarna. Välj en högkvalitativ matta så du behöver bara täcka högtalarna en gång, och mäta ordentligt för att få en smidig och professionellt heltäckningsmatta högtalare box. Saker du behöver
Måttband
Brukskniv
Spraylim
Visa fler instruktioner
1

Mät din högtalarlåda att bestämma mängden mattan krävs att täcka det. Mät hela lådan som du kommer att mattan hela rutan och skära överskottet borta från högtalare hål.
2

Skär en bit av mattan lång nog att svepa runt rutan vertikalt plus 1 tum. Gör det ca 2 inches bredare än högtalarlådan. Skär mattan med en vass mattkniv.
3

Spray lim till botten av lådan, och börja tillämpa mattan i mitten av botten av lådan. Tryck mattan ordentligt i limmet.
4

Spray baksidan av högtalarlådan med lim. Vira mattan runt nederkanten och upp på baksidan av boxen trycker bestämt och utjämning för att avlägsna eventuella rynkor i mattan.
5

Stryk lim på toppen av högtalaren lådan, och dra matta över den övre kanten och över toppen av högtalaren rutan, tryck fast.
6

Dra mattan ner på framsidan av högtalaren rutan för att avgöra var talaren hålet är. Skär mattan i det området, skär flera slitsar från mitten av hålet till knappt sin kant, som liknar en asterisk.
7

spraylim på framsidan av högtalaren lådan, tar hand inte spruta in det i högtalaren hålet. Dra mattan ner över den främre kanten och tryck fast över de bästa, sidor och botten av högtalaren. Spraya insidan av frontluckan, och vik mattan över och inuti högtalaren hålet, täcker fälgen.
8

Spraya uncarpeted delen av botten av högtalaren rutan, och linda mattan nedanför . Butt det upp mot början av mattan, och skära bort överskottet med en vass skalpell. Trimma sidorna av lådan så mattan är i jämnhöjd med sidorna.
9

Mät sidorna av högtalarlådor noga, och skär två bitar av mattan som sitter stadigt över dem. Skär mattan något större än du behöver. Torka sedan montera den, skär bort små mängder tills du uppnå bästa passform. Spraya sidorna av högtalarlådan med lim, och tryck fast mattan på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123701.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.