Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man byter Carpet Travel Trailer

Mattan är den tredje största investering människor gör när de äger ett hem. Byte av matta i en resa släpvagn är inte så dyrt, men du vill göra det rätt första gången. Även i en resa släpvagn, vill du mattan för att uttrycka din personlighet. Detta betyder inte att du måste välja galna färger eller mönster. Din personlighet visar på utseendet på mattan, slitna, färgade och gamla mattan gör intryck på människor du kanske inte inser. När det gäller de snäva kvartalen en resa släpvagn spendera pengar för att byta ut mattan, inte försöka fixa det. Livslängden för mattan är, i genomsnitt, 10 år. Saker du behöver
Utility kniv Måttband
vit krita
Skyddsglasögon
Gloves
Crowbar
Knee kicker
Hammer
Visa mer Instruktioner
1

Rip den gamla mattan upp. Använd en mattkniv för att skära mattan i hanterbara bitar som du kan ta tag och dra upp från golvet av resor släpvagn.
2

Välj en matta som inte är högt i färg eller design. Den resa släpvagn är ett litet utrymme som kommer att få massor av trafik. Du måste handla för uthållighet och livslängd, inte färg och design. Mät dimensionerna på resor släpvagn interiören och göra ett mönster på mattan i vit krita som matchar dessa dimensioner. Klipp ut mönstret med en mattkniv och sedan rulla upp den skurna bit av mattan.
3

Ta en 18-tums kofot och lossa please remsor längs väggarna i resor släpvagn. Vissa resor släpvagnar använder inomhus-utomhus mattan. Inomhus-utomhus mattan kräver inte please strips. Lim och tejp används. Halshornet remsorna håller mattan på plats genom att tillhandahålla dragning för mattan att ebb och flod som folk går på det. Var försiktig när du tar bort halshornet remsorna, använd skyddsglasögon och handskar läder. En please band är en en-tums remsa av trä med metall stift uppåt för att hålla mattan på plats efter sträckning.
4

Rulla mattan över resa släpvagn golvet. Använd ett knä kicker att sträcka mattan så att du kan fästa den på please remsa längs väggen av resor släpvagn. För att använda knäet kicker, du knäböja på mattan, placera verktyget ungefär fyra inches bort från halshornet remsan under mattan och slår knät i pedalen i knä kicker. Stretching mattan över halshornet remsan kräver mer än en användning av knäet kicker. Innan hamra please band och matta på plats se till att du har sträckt mattan så mycket som materialet medger.
5

Kör knäet kicker runt resor trailer väggarna sträcker mattan och kopplar den till slår i golvet. När mattan är tät, utan rynkor och du kan inte flytta den med handen, hamra ner alla metall stift för att slutföra installationen av din nya matta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123645.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.