Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får man en Rotten Smell ur bilen

Få saker förstöra en avkopplande biltur som en foul lukt inne i bilen. Stanken slår näsan så fort du öppnar dörren, en fara för dig och dina passagerare. Lukter kommer i många former. Tobaksrök dröjer flera år och till synes sipprar in i bilens klädsel. Ett husdjur eller barn kan ha haft en olycka i baksätet, eller kanske du lämnade några färska matvaror i bagageluckan under en längre period. Hur som helst, kan avlägsna en rutten lukt från bilen göras med hjälp av ett av många alternativ. Saker du behöver
Bakpulver inredning
Bil rengöring jämförelsetjänsten Vinäger
Flera trasor
Multiple plastbehållare
Bil vakuum
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera och ta bort material som kan vara skyldig att avge stanken. Detta kan inte alltid vara livskraftiga, men om möjligt, måste orsaken till lukt som skall avlägsnas. En gammal banan eller cigaretter i ett askfat är möjliga gärningsmän.
2

Strö bakpulver hela bilen, med fokus på det område där stanken ifrån. Bakpulver hjälper till att skapa en fräschare lukt i bilen.
3

Dammsug bakpulver ur bilen efter att låta det sitta i ca 20 minuter. Denna process också ytterligare rengör bilens interiör, som kan bidra till att skapa en bättre lukt inne.
4

Blötlägg flera trasor i ättika och placera dem i plastbehållare. Ordna dessa behållare i framsätet, i baksätet och i bagageutrymmet. De vinäger-trasor absorberar dålig lukt. Låt behållarna i bilen över natten med alla fönster stängda ordentligt och upprepa vid behov.
5

Använd en bil interiör rengöringsmedel direkt på det område som orsakar en lukt. Till exempel, ett husdjur fläck på baksätet kan sprutas med rengöringslösning, och syftet är att ta bort uppkomsten av stanken. Följ instruktionerna på produkten och skrubba området med en trasa eller borste enligt anvisningarna.
6

Installera en luftfräschare eller hål peta i en påse med potpurri för att skapa en mer behaglig doft i bilen. Var noga med att hitta en doft som är trevlig och inte dominera. Vissa luftrenare avger en stark lukt som kan blockera foul lukt men skapar en ny som är kväljande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123284.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.