Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Chrome lättmetallfälgar som har suttit Awhile

Chrome, kort för krom, är en mjuk metall som används som en bordläggning för att skapa en glänsande ytor. Chrome, som har många användningsområden, används ofta inom bilindustrin till tallrik stötfångare, hjul och andra bilen hårdvara. För att hålla din krom glänsande, rengöra kromade delar av din bil minst en gång i veckan. Saker du behöver
Bucket
Diskmedel eller bil tvål
vit vinäger
mjuka trasor
Handduk
Sponge (tillval) katalog Caranuba-baserade bilvax

Visa mer instruktioner
1

dra bilen till din arbetsyta. Om du har kört bilen nyligen, vänta tills den svalna helt innan du rengör din krom. Besprutning varma hjul med kallt vatten kan orsaka metallen att spricka. När bilen är kall, spraya dina hjul med vatten och fylla din hink.
2

Mätta en ren, mjuk trasa med vitvinsvinäger. Arbeta med en ren del av trasan varje gång, försiktigt skrubba hjulet för att ta bort alla tunga ansamling av smuts eller vanära. Skölj noga med rent vatten. Observera att du bara ska använda ättika när hjulen har caked-på grime, eftersom det är surt och kan potentiellt skada ytan med konstant användning.
3

Tillsätt diskmedel eller bil tvål till hink vatten. Doppa en ren trasa i lösningen och rengöra fälgarna. Använd en mjuk svamp om du behöver lite mer skrubbning effekt, men undvika allt slipmedel, eftersom det kommer att permanent repa krom.
4

Torka hjulen helt med en mjuk handduk. Applicera två tunna lager bilvax på dina hjul, polering med en trasa för att skydda och skina krom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123255.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.