Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får man lukten av cigaretter ur bilen

Vissa människor tillbringar så mycket tid i bilen det är nästan som ett andra hem. Vart du än kör, bidrar en ren och fräsch interiör mot en angenäm resa. Tjära och nikotin i cigaretter lämnar en fet, illaluktande film i bilen interiör. Det finns ingen anledning att vänta på den unkna lukten att försvinna. Du kan få lukten av cigaretter ur bilen genom att ta bort fläcken med vanliga hushållsartiklar som effektivt deodorize lukten också. Saker du behöver
Vakuum
1 liter vit destillerat ättika
Bucket
Bakpulver
Spoon Rengöringsdukar
Glasrengöringsmedel 2 bomullstussar
Vanilla extrahera
Visa fler instruktioner
1

Vakuum insidan av din bil för att ta bort eventuella cigarett aska närvarande.
2 Vinäger naturligt tar bort obehagliga lukter och fläckar.

Häll 1 liter vit vinäger i en hink. Tillsätt 1 liter varmt vatten och 2 dl bakpulver. Rör de tre ingredienser tillsammans tills blandas väl.
3

Blöt en trasa i ättika och bakpulver lösning. Vrid ur överflödig fukt.
4

Torka av alla hårda ytor inuti bilen med ättika och bakpulver blandningen. Tvätta fönstren, och alla andra plast, gummi eller vinyl ytor. Skölj trasan som cigarett fläckar och rök lukt lyfts. Applicera mer lösning och fortsätt att rengöra.
5

Skölj hårda ytor i din bil interiör med en fuktig trasa. Torka dem med en annan duk. Spray fönster med fönsterputs och torka torrt, om det behövs, för att ta bort ränder.
6

Wash läder eller vinyl säten med ättika och bakpulver lösning enligt instruktionerna i steg 4 och 5. Strö bakpulver över tygklädsel och lämna den där över natten för att absorbera rök lukt. Dammsug bakpulver ut nästa dag.
7 Vanilla ersätter rök lukt med en mer behaglig doft.

Tillsätt en droppe vaniljextrakt till vardera av två bomullstussar. Placera en bomullstuss i den främre delen av bilen och den andra i ryggen området. Lämna bomullstussar inne att absorbera eventuella kvardröjande rök lukt. Fyll doften gång varje vecka med en extra droppe vanilj.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123249.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.