Hur man använder en borrmaskin för att polera din bil

Består av svagt slipande komponenter, kan bilpolish vara precis den produkt som behövs för att jämna ut ojämna områden och skapa en blankare lager färg på ditt fordon. Flera metoder finns för att tillämpa polish till en bilens exteriör. Du kan helt enkelt använda en trasa och tillämpa polish för hand. Dyra cirkulära och omloppsbanor buffertar kräver en högre kompetens, men dessa verktyg ger vanligtvis en snabb, effektiv polering. Någonstans i mitten är borren alternativet. Använda en borrmaskin och en grundläggande huvud infästning skapar en polering verktyg som kan försköna din bil. Saker du behöver
borrmaskin
Bufferttallrikarna fastsättning
bilpolish
Rena dukar
Biltvätt tvål
Visa fler instruktioner
1

Flytta din bil till en skuggig, torrt område. Detta hindrar solljuset från att skapa vattenfläckar när du tvättar din bil.
2

Använd mjuka, rena trasor, tvål och vatten för att rengöra din bil. Fullt torka fordonet med handdukar. Rengöring bilen avlägsnar små smuts och skräp, vilket gör det bättre förberedd för att ta emot en polering behandling.
3

Bifoga en polering pad till din borrmaskin på samma sätt som du skulle fästa en borr. Dessa rund pad bilagor finns på många auto butiker och är utformade specifikt för polering ditt fordon.
4

Applicera en liten mängd av bil polish till mitten av bufferten huvud. Börja med en liten mängd och tillsätt mer om det behövs.
5

Placera huvudet på din buffert på ytan av din bil och slå borren på. Om du har en variabel hastighet borrmaskin, börja på en låg hastighet tills du får tröst. Eftersom polish innehåller slipmedel, är det viktigt att inte skrubba för hårt. Håll bufferten placeras stadigt på ytan, men inte pressa för hårt eller bufferten kan skära in färgen.
6

Flytta buffert runt ett avsnitt i din bil, jämnt sprida polish över utsidan av din bil. Fortsätt tills du har slutfört polera en liten del av bilen, sedan flytta till en annan avdelning. Polera en sektion i taget tills hela din bil är polerad. Låt det torka innan du lägger ett vax eller tätningsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122073.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.