Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur Exportera fordon från Japan och konvertera dem till amerikanska Specifikationer

Fordon exporteras från Japan till USA måste uppfylla amerikanska normer för utsläpp och säkerhet. Det är högst osannolikt den japanska bilen kommer att uppfylla alla krav. Vissa ändringar i bilen kommer sannolikt att behövas innan exporterar den. Utan lämpliga förändringar, kommer bilen att förstöras av amerikanska tulltjänstemän eller skickas tillbaka till Japan. Följ dessa riktlinjer som fastställts av US Customs and Border Protection (CBP) och du kommer att ha några problem att få din bil från Japan på genom tullen i USA. Instruktioner
1

Hitta ett rederi professionell i Japan. Han kommer att hjälpa dig med alla transportdokument på den japanska sidan. Du ansvarar för att ställa in leverans av din bil från Japan till USA. Fråga rederiet att berätta ankomstdagen så att du kan informera amerikanska tullen.
2 Form

File HS-7 på National Highway Traffic Safety Administration webbplats. Denna blankett bekräftar att bilen uppfyller US säkerhet, stötfångare, och Stöldskyddsföreningen normer.

Bilen kommer att betraktas som en "avvikande fordon" om den har etiketten tillverkaren certifiering nära förarsidans dörr. Du kan fortfarande importera bilen om den inte har märkningen, men det måste vara rätt för import till USA
3

Läs National Highway Traffic Safety Administration s lista över icke-överensstämmande fordon som är berättigade till import och se om din bil är med på listan. Listan är lång och innefattar varje bil amerikanska tullen anser vara en "överensstämmande fordon." Om din bil inte finns med på listan måste du genomgå en utdragen och kostsam process.
4

File EPA Form 3520-1, som handlar om amerikanska utsläppsnormer. Observera att vissa stater kräver att du betalar några federala skatteskulden innan man godkänner de utsläppsnormer.

Fordon som inte uppfyller EPA krav måste importeras av en oberoende kommersiell importör (ICI) och sedan måste ändras till uppfyller EPA standarder innan de kördes i USA Vissa ICIS ut höga avgifter för sina tjänster. Jämför flera ICIS i USA för att hitta ett rimligt pris.
5

Samla all din dokumentation för US tullkontroll. Relevanta dokument inkluderar köpebrevet, utländsk registrering och den amerikanska regeringen bildar däribland HS-7 och EPA 3520-1.
6

Rengör underredet på din bil innan leverans. Det amerikanska Department of Agriculture kommer inte att tillåta import av ett fordon med någon främmande mark på underredet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92517.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.