Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur du köper en Bugatti sportbil

Prislappen på en Bugatti sportbil innebär att det är nästan uteslutande ägs enbart av några av de rikaste människorna i världen . Vid $ 1.400.000 för en begagnad Bugatti , kan de flesta av oss bara drömma om att äga en . Om du är redo att köpa en, men använd dessa steg för att ta reda på mer om Bugatti , de skönheter som de gör och hur man kan äga en egen . Instruktioner
1

Research Bugatti och bilarna de bygger för att få en bättre förståelse för vad du letar efter i en Bugatti specifikt . Edmunds är en bra plats för konsument recensioner . Bugatti själv är en bra plats för specifikationer och information .
2

Förstå Bugatti familjen och företagets historia . Inte bara kommer detta att ge dig större uppskattning för din Bugatti , men det kommer att lära dig mer om din sportbil och den avsikt . Hela historien om Bugatti familjen är på Bugatti hemsida .
3

Besluta om modell av Bugatti sportbil du vill . De två nuvarande modeller är EB 110 ( uppkallad efter Ettore Bugattis 110 årsdag ) och Veyron 16,4 , den första Bugatti som ska tillverkas i serier .
4

Hitta en Bugatti återförsäljare nära dig . ( Det finns endast nio Bugatti återförsäljare i USA . ) Eller du kan hitta ett auktionshus eller online exotisk bil återförsäljare . Gör dig redo att lägga ner pengar och njut av din nya sportbil och statussymbol .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92417.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.