Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Vertikal Door Installation

Vertikala dörrar, annars känd som Lambo dörrar, ses ofta på Lamborghini fordon och andra lyxbilar. De är kända för den distinkta sätt att dörrarna kommer upp och öppnar i det övre läget. Dessa lägger en speciell touch till en bil och, utan att betala en bunt, om du har grundläggande kunskaper om bilreparationer, kan du lägga till dem i din bil också. Första stegen

bort skruvarna från de främre och bakre stötfångare för att ta bort dem om det behövs. Detta kommer att bero på vilken typ av fordon som du har. Demontera strålkastarna och fendrar sida genom att lossa bultarna det liksom. Wedge shims eller en färg stick i luckorna i dörrarna för att hålla dem öppna. Ta gångjärnen utanför dörrarna.

Lokalisera kabelstrumpa som leder från dörren till kåpan och dra ut den. Ta bort boot gummiwire. Markera området för gångjärnet och skär en plats på den inre panelen för gångjärnet innan du installerar den. Detta gör att leden är i jämnhöjd med panelen. Addera Installera Gångjärn

Använd de medföljande skruvarna för att fästa de nya vertikala gångjärn, och installera hydraulcylinder cylindrarna. När du håller på att fixa dem på plats, märker de två justerskruvarna områden på varje gångjärn, en som styr höjden och den andra för att inleda stopp. När de vertikala gångjärn är åtdragna, öppna dörren försiktigt och kontrollera om höjden när du stänger den. Gör eventuella justeringar på gångjärnet. Gör detta genom att justera insexskruven men lossa muttern först. När du har gjort justeringen, dra åt skruven igen. Öppna dörren fem eller tio gånger för att säkerställa att den öppnar korrekt. Gör inga plötsliga ryckiga rörelser med dörren.

Anslut kablarna som togs bort och wrap svart trådledaren runt trådarna. Säkra kabelstrumpa med gångjärnet med ett buntband. Detta kommer att hålla den ur vägen när dörren är i drift.
Sista handen

Trimma insidan av dörren och stänkskärm för att göra en slät yta. Applicera maskeringstejp på sidorna som en referens om det behövs. Detta kommer att säkerställa att du skär det rakt. Om du klipper det försiktigt färgen inte behövs. När du klipper kanterna runt fender, hålla en tum från fender kanten när du når toppen för bättre resultat.

Justera vakuum behållare innan du installerar fendrar. Sätt strålkastarna tillbaka tillsammans som de var. Kontrollera varje post för avslut med dörren innan åtdragning helt. Om dörren rensar varje brunn, dra åt dem ordentligt. Täck några kablar med plaströr för säkerheten. För att säkerställa att dörrarna fungerar bra på ett konsekvent sätt, smörj gångjärnen varje halvår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92466.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.