Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man håller en modifierad bil Legal

Ändra din bil ger dig en chans att uttrycka din egen stil och känsla. Oavsett om du gillar den lågt hängande look med en enorm luftintag huven eller upplyfta fyrhjulsdrift lastbil med monster däck, måste du känna till några saker att hålla dig på rätt sida av lagen. Om din bil är inte Street Legal, kan du få en biljett från en polis. Instruktioner
1

Håll säkerhetsbältena. Om du installerar racing säten i din bil, se till att du installerar om säkerhetsbälten för förare och passagerare. Köp separat våning-mount säkerhetsbälten Om originalen har seat-monterade.
2

Upprätthålla en fri sikt. Vid montering av en huv luftintag eller andra funktioner på framsidan av din bil, kontrollera att du har en klar bild av vägen medan du sitter i din stol.
3

Rensa din vindruta. Nyans bara sido-och bakrutor av din modifierade bil. Din vindruta ska vara tydlig, så att en polis och andra förare att se inne i bilen framifrån.
4

Bo utanför vägen. Tyvärr har vissa av de ändringar som du ser på bilen visar är inte lagligt på gatan. Om du kör raka rör istället för en godkänd ljuddämparen, riskerar du att få böter eller med din bil beslagtas om du kör den på allmän väg. Om du tävlar i modifierad bil visar, sätta din bil på ett släp och ta hem på samma sätt.
5

Höj en pickup men håller stötfångaren på en rättslig nivå. Höj lastbilar och terrängbilar (SUV) med lift kit men se sina stötfångare följer en säker nivå, vanligen ca 15 inches från marken. Kontakta din statens Institutionen för motorfordon till specifikationerna i ditt område.
6

Lämna stänkskydd på dubbla bakhjul. Ta bort dem är olagligt, eftersom dubbelmontage tenderar att kasta stenar bakåt och in i vindrutorna på fordon efter bakom.
7

Förbered att tala med lokala brottsbekämpande om du modifiera din bil att likna bilarna i populär racing filmer. Officerare drar över drivrutiner även om de inte bryter mot några trafikregler för att låta tjänstemän att avgöra om ändringarna är street-legal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92430.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.