Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man bygger en Lamborghini motor

Att bygga en Lamborghini motor kräver en kombination av mekanisk kompetens, intuition och tålamod. Den typiska Lamborghini motorn är en invecklad apparat som hjälper till att producera upp till 670 hästkrafter för en högpresterande bil. Du kan inte hoppa över ett steg när du bygger en Lamborghini motor om du vill göra det mesta av dina ansträngningar. Saker du behöver
Compression renare
Assembly Lube
Sandpapper Review, komplett verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

Ge dig själv en referenspunkt genom att bygga en modell motor för din Lamborghini. Du kan skapa en skiss och använda miniatyr metall-och plastdetaljer för att simulera vad den slutliga motorn kommer att se ut.
2

Doppa motorblocket, stavar och andra komponenter i varmt vatten innan du konstruera en Lamborghini motor. Stark tvål och varmt vatten kommer att bli din motor av skräp som kan täppa upp din motor filter.
3

Lube motorcylindrar och lager med en församling glidmedel för att säkerställa full funktion från den första resan med din nya motor. Din Lamborghini återförsäljare kommer att erbjuda en mängd olika glidmedel, men du kan oftast gå till din lokala auto-delar butik för att spara pengar. På din vevaxel
4

Mät fritt utrymme för att undvika överdriven spänning i din Lamborghini motor . Du kan lösa trånga vevaxel utrymmen genom att använda sandpapper att slipa ner schaktväggarna.
5

Rikta de öppna ändarna av de två översta kolvringarna 180 grader från varandra, för att minimera läckage. Du bör använda mätningar av kolvringarna som ett sätt att visa att din motor att bygga är nästan komplett.
6

Skapa en autentisk känsla när du bygger en Lamborghini motor med aluminiumdelar. Du kan använda ett aluminiumhölje och täcker om du använder replika komponenter för att upprätta en illusion av en tillverkare-medföljer motorn.
7

Head to kit butiker i din stad för att hitta replika komponenter för att hålla din totala budget relativt låg. Dessa delar är skapade av tredjepartstillverkare. De är billigare, men varierar mycket i kvalitet.
8

Leta autentiska-ventil toppar när du slutför byggandet av en Lamborghini motor. Du kommer att behöva 12 toppar som är unika och sällsynta på egen hand. De ser ut som två ventilkåpor sammansvetsade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92421.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.