Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur pop en wheelie på en fyrhjuling

Att göra en wheelie på en fyrhjulig ATV är lätt när du får över den initiala rädsla för att bläddra baklänges. Kasta en hjälm på och börja långsamt. De säger att övning ger färdighet är aldrig mer sant än i denna situation. Det kommer att ta ett tag att lära sig detta trick, men när du gör, kommer du att kunna göra wheelies stående på stolen och stående på en fot. Instruktioner
1

Sätt på dig hjälmen. Slå på gasen, och se till att fyrhjuling värms upp.
2

Ställ maskinen i neutralläge. Rev motorn för att få en känsla för den kraft och när det börjar verkligen sparka i. När du har en känsla för när motorn arbetar verkligen hårt, klicka växelspaken i första. När du försöker detta för första gången, se till att du lutar dig framåt och inte ge den för mycket gas, eller du kommer att vända över. Addera 3

Få en känsla för hur snabb den främre änden kommer från marken. När du gör, kommer du att kunna styra detta mer. Gör detta ett par gånger för att få bekväm. Ge inte för mycket gas.
4

Experimenterat några tider som dessa, sedan sätta maskinen i första växeln och komma till ett fullständigt stopp. Ge det strypa och dra bakåt samtidigt. När du gör detta, kommer du att behöva luta sig tillbaka, till skillnad från när du började. Om maskinen börjar att gå baklänges, inte panik. Applicera fotbromsen, och du kommer att komma tillbaka ganska snabbt.
5

Lär balanspunkten. Varje typ av ATV, har motorcykel eller dirtbike en balanspunkt. När du träffar balanspunkten, kommer du att kunna flytta till en högre växel och få mer fart för en längre wheelie. Ta inte bort foten från bromsen, eftersom det är din nödbroms. Det kommer att spara tid butt en eller annan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92431.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.