Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man drar en Lamborghini

Konstnärer och amatörer använder sportbilar som sin musa när de framsteg i sina hantverk. Fordon från Lamborghini, Ferrari och andra företag ger slanka linjer och unika profiler för konstnärer som vill ha en utmaning. När du lär dig att rita en Lamborghini, har du möjlighet att skapa storyboards och konst som presenterar en kulturell ikon. Saker du behöver ruler
färgpennor
pennor med olika kvaliteter
skissblock
Visa fler instruktioner
1

Skapa en disposition av en Lamborghini som hjälper till att definiera höjden och bredden på din ritning. Du bör titta på en bild och specifikationerna för en viss modell av Lamborghini för att få rätt skala jämfört med din bildens bakgrund.
2

Förvandla din Lamborghini disposition till en riktig bil genom att skapa hjul cirklar och hjul-cover detaljer. Du bör använda en liten, rund objekt, som längst ned i en glasflaska, som hjälper dig att skapa en perfekt hjul. Lägg detaljer för antalet ekrar på hjulsidan att skilja din tidiga ritning från enkla skisser.
3

Montera backspeglar vid sidan av din Lamborghini innan du går vidare till detaljer med en högre svårighetsgrad. De backspeglarna på en Lamborghini kan hjälpa dig att sätta detaljer, liksom storleken på fönstren, i ett sammanhang genom att upprätta en referensram.
4

Definiera specifika linjer på huven, dörrar och början av Lamborghini. Du bör använda en linjal för att skapa en rak linje för att göra konturerna av Lamborghini pop ut på tittaren.
5

Lägg geometriska former till din Lamborghini som du avslutar din ritning. Strålkastare, grillar och dörrhandtag är bara några av de objekt som kräver ett skarpt öga och en hel del uppmärksamhet under din skiss.
6

Test ut färgkombinationer som du börjar fylla i de tomma utrymmen i din Lamborghini skiss. Du bör rådfråga Lamborghini färg koder på Lamborghini Cars att få officiell färgblandningar erbjuds av tillverkaren (se Resources nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92423.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.