Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Vad är det snabbaste serietillverkade bil i världen?

Om du har mer än en miljon dollar ligger och skräpar kan du sätta ditt namn på väntelistan för Bugatti Veyron, den snabbaste serietillverkade bil, och en av de snabbaste från 0 till 60 miles per timme. Toppfart

I tester har Veyron nått en topphastighet på över 250 miles per timme, då det faktiskt har sänkt sig till marken för att minska hög hastighet buffeting.

Acceleration

Veyron är också en av de snabbaste serietillverkade bilar i världen, lanserar sig till 60 miles per timme från en stående start på ungefär 2,6 sekunder.


Under huven

Tillsammans med aerodynamisk design som gör det möjligt att kniven genom luften, har Veyron också en W16 motor, eller två V8: or, förutom fyra turboaggregat som ger det mer än 1.000 hästkrafter.
Andra Supercars

Vid billigare änden av skalan, Lamborghini LP670-4 SuperVeloce och Koenigsegg CCX visar också betydande acceleration, med 0-60 varv runt tre sekunder.
"Budget" Speed ​​

Bland de snabbaste serietillverkade bilar i $ 100.000 eller mindre område är Nissan GT -R och Chevrolet Corvette ZR-1, vilka båda kan accelerera drivrutiner till 60 miles per timme i ungefär 3,4 sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92465.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.