Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man installerar ett Neon Car Kit

Neon bil kit är ett allt billigt sätt att skapa en våg av glöd under bilen, som består av rör fyllda med neon och /eller en blandning av andra inerta gaser ansluten till en neon transformator och strömförande med ditt bilbatteri. Du kan teoretiskt installera en neon bil kit hemma, men processen är ganska inblandade, kräver pallbockar för att höja din bil och en viss grad av expertis med elektriska ledningar samt grundläggande färdigheter mekaniker. Om du besitter dessa, fortsätt med försiktighet. Om du känner dig osäker, låt proffsen koppla dina neonljus, för säkerhet och för optimala resultat. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Marker
Electric drill
Neon bilmonteringssatsen
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla din bil batteriet innan du börjar arbeta. Lyft bilen med en domkraft och vila den på pallbockar.
2

Leta bekväma fläckar på chassit på din bil för att installera dina neonrör. Dessa fläckar ska vara säkra för att borra hål, bort från bränsleledningar, bromsledningar eller elkablage och bort från några särskilt heta fläckar eller rörliga delar som kan orsaka din neon slangen att bryta. Markera dessa fläckar.
3

Borra hålen med hjälp av en borr, i lämpliga ställen på chassit. Bifoga neonrör till fästen. Drive skruvar genom de borrade hålen och genom fästena och säkra neonrör med fästen på de andra sidorna av skruvarna.
4

Wire neon slangen till en neon transformator. Ta bort gummi hättor på ändarna av neon slangen och anslut neon trådarna till ledningar i en neon transformator. Säkra neon transformatorn i motorn väl av bilen, efter tillverkarens instruktioner. Vara noga med att placera transformatorn bort från motorn.
5

Anslut neon transformator till en in-line säkring. Om spänningen strömmen överstiger en viss nivå, kommer säkringen hindrar strömmen från att köra mellan transformatorn och bilbatteri, som en säkerhetsåtgärd. Anslut säkringen, med 12-gauge AWG-kabel, till bilbatteriet.
6

höja fordonet med domkraft, ta bort domkraften och lägre fordonet till marken. Anslut batteriet. Sätt på motorn. Om dina neonljus antändas, har du kopplat dem korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92557.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.