Hur man installerar ett ZX2 Hotshot

Installera en Hotshot intag i en Ford ZX2 är en av de enklare ändringar som du kan vidta för din egen bil. Den Hotshot intag ökar mängden av kall luft som dras in i motorn, vilket resulterar i en tätare luft avgift än som är möjligt med beståndet luftintagens slutna luft filtersystem. Detta innebär att din motor kommer att kunna köras svalare och kommer att producera mer hästkrafter och vridmoment med modifieringen än den skulle utan den. Saker du behöver
Skruvmejsel
1/4-tums enhet socket som
sockeltillägg
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen och lokalisera ZX2 s kanal luftintag. Facing motorn, är luften rutan precis bakom strålkastaren på din högra sida. Du kommer att se en svart slang som går in i motorn. Detta rör är luftkanalen. Höger bredvid vindrutan bricka reservoar, kommer du att se luftkanalen slutar i spjällhuset.
2

unbolt luften rutan från kärnan stöd för ZX2 med hylsnyckel och förlängningar. För att avlägsna luften rutan helt, måste du lossa kompressionsband belägen mellan luftkanal och luften rutan.
3

Koppla ur eluttaget nära kompressionsband du bara lossas. Detta är den luftmassemätare. Det måste installeras när du installerar Hotshot intaget. När detta är gjort, ta bort luft lådan från motorrummet på bilen.
4

Lossa kompressionsband ligger längre upp längs vägen för luftkanalen dra sedan ut slangen som du ser just bredvid den. Detta är syresensorn. Det kommer också att installeras i Hotshot intaget. Ta bort luftkanalen från fordonet.
5

Läs instruktionerna som medföljer den Hotshot intaget för din ZX2. Inte alla modeller använder samma motor, så det kan finnas ytterligare delar som ska tas bort.
6

Montera den övre delen av Hotshot insugningsröret in gummipackningen varifrån du bort beståndet luftkanal sedan åt komprimering band som håller den på plats.
7

Anslut syresensorn i hålet på toppen av Hotshot insugningsröret sedan installera Luftmassemätare luftflödet in i slutet av detta rör. Dessa delar är bundna tillsammans med en kompression band.
8

Montera filtret Hotshot luft på den andra längden av luftkanal levereras i Hotshot intag kit och fäst den på plats med en kompression band. För att slutföra installationen, anslut den öppna änden av detta rör i den öppna änden av röret som har massan luftflödessensor och fäst den på plats med en kompression band.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92400.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.