Hur man gör Steel Black

Göra stål sväng svart utan att faktiskt tillämpa färg på ytan är ett trick som du måste köra försiktigt. Detta eftersom du faktiskt inte tillämpar en ytbehandling på stålet, men genom kylning den i ett bad av använd motorolja. Självklart innebär detta vissa risker. Du ska aldrig försöka att svärta stål på det här sättet inomhus. Dessutom är det bäst att hålla en brandsläckare i närheten. Denna process bör inte användas på härdat stål, eftersom det tar bort stålets härdning. Saker du behöver
Begagnade motor Bucket olja hotell med ett lock
propanbrännare
kanallåset tång
Rena trasor
Visa fler instruktioner
1

Grip stålet del med käftarna på tången kanal låsning, var noga med att undvika att fördärva stålet. Mjuka dekorativa stål i synnerhet kan lätt skadas av härdat verktygsstål för dina tänger. Du kan dock inte till plats allt mellan käftarna på tången skydda den.
2

Fyll en hink med använd motorolja som kommer att rymma storleken på den del som du svärtning. Detta är nödvändigt eftersom du måste helt dränka del i motorolja för att använda rätt färg.
3

Värm stålet del med gasolbrännare tills hela detaljen lyser mörkt rött.
4

Thrust stålet del snabbt i hinken av använd motorolja och samtidigt släppa tången Kanallås. Steg tillbaka från skopan snabbt. Värmen av stålet del kommer att temporärt förvärra oljan i hinken. Lägg ner tången och mössa hinken med locket. Detta kommer att ta bort det mesta av syret från skopan, släcka flamman. Låt oljan och den delen svalna tillsammans i fem minuter innan du tar bort skopan locket.
5

Torka stålet del av med en ren trasa, var noga med att städa bort all olja innan du använder del för avsett ändamål. Det bör nu svärtade till ett djup träkol färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92357.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.