Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man hittar ett trevligt projekt bil

Projekt bilar ger dig möjlighet att återställa och återuppbygga ett fordon som du väljer. Medan "projekt bil" vanligtvis refererar till äldre eller klassiska bilar, nyare årsmodeller faller in i denna kategori också. Ett projekt bil vanligen skadat eller i dåligt skick eller båda. Chansen att vitalisera en bil har alltid vädjat till bilentusiaster. Ett bra projekt bil levererar grunden behövs i din plan för att returnera en bil till sin forna storhet. Instruktioner
1

Gå till en webbplats som tillhandahåller listor över projekt bilar som Craigslist. Klicka på "Bilar + Lastvagnar." Ange "projekt bil" i sökfältet. Hit "Sök." Navigera genom resultaten, att ta del av de bilder, priser och villkor för fordonen. En bil som kräver en mindre mängd arbete kommer att göra ditt projekt lättare. Gör ytterligare en sökning genom att ange år, märke och modell på fordonet i sökfältet. Du hittar ett stort sortiment av bilar som kräver en betydande mängd arbete.
2

Besök din lokala polisen garage webbplats eller motsvarande länk på den officiella polisens hemsida. Gå till fordonet auktioner länken. Granska de platser och tider för polisens auktioner för bilar som är officiellt i besittning av staden. Närvara vid auktionen i ditt val. Dessa auktioner är en ovärderlig resurs för att hitta fina projekt bilar till ett mycket rimligt pris. Addera 3

Gå till din lokala skroten. Många platser kommer att inrymma avskalad bilar utöver enskilda delar. Lokalisera ett fordon. Ombesörja att fordonet transporteras till ditt hem eller en butik med bärgningsbil.
4

Kontakta en bilverkstad som specialiserat sig på bil restaurering. Fråga en anställd om bilen leads. Dessa företag är specialiserade på detta område och kommer ofta upprätthålla kontakter till potentiella projekt bilar.
5

Gå till en webbplats som handlar specifikt i klassiska bilar, företrädesvis i ditt område. Välj år, märke och modell av bil du är intresserad av att köpa. Undersök listan med projektets bilar till salu i närheten av dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90802.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.