Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Restoration Tips för en 1981 Chevy uppsamling

Återställa en Chevy pickup är en arbetsintensiv, tidskrävande och dyr process. Äldre bilar har ofta problem att nyare bilar inte upplever, och om du arbetar på en 1981 Chevy pickup, kunde hitta de delar du behöver till ett rimligt pris visa sig vara halva striden. Oavsett vilket skick din Chevy närvarande kan vara i, finns det några tips som kan bidra till att göra din restaurering projektet en framgång. Börja med utsidan
p Det finns ett antal saker som kan behöva uppmärksammas på din Chevy pickup, men det yttre kommer att bli en av de enklaste saker att ta hand om. Använd en professionell rostborttagare kit för att bli av med rostiga ytor på den yttre kroppen och spåra upp de reservdelar du behöver för att göra din bil ser ut som ny. Kom ihåg att fullständig borttagning av rost från fordonet är ett kritiskt steg för att säkerställa återställande framgång. Arbeta på utsidan hjälper också att inspirera entusiasm för projektet, eftersom varje liten framgång bidrar starkt till den övergripande utseendet på lastbilen.
Upgrade

Om du inte är försöker återställa din 1981 Chevy exakt enligt tillverkarens specifikationer, finns det några uppgraderingar du kanske vill slänga i medan du gör arbetet. En modern stereo med CD eller MP3 kapacitet kan gå en lång väg mot att öka komforten i din ritt, och du bör också investera i en modern säkerhetsbälte set, eftersom de säkerhetsbälten som finns i äldre bilar var inte lika säkra som de senaste modellerna . Exteriör uppgraderingar kan innefatta ny trim eller en fin uppsättning show däck.
Känna dina begränsningar

Medan du förmodligen vill göra majoriteten av restaureringen själv, är det viktigt att förstå dina begränsningar. Det är mycket ovanligt att träffa en person som kan se över kroppen av ett fordon, bygga om motorn, måla den, och koppla den. Var och en av dessa enskilda element kräver ofta år av expertis, och vissa kan även resultera i säkerhetsfrågor om det installeras felaktigt. Gör så mycket av renoveringsarbetet som du kan bekvämt och tryggt komplett på egen hand, men var inte rädd för att ringa in hjälp av en expert när du slår mindre bekant mark.
Köp en Täck

Oavsett hur mycket tid du har att investera i din restaurering projektet och hur duktig du än är, kommer det att finnas tillfällen då din Chevy har att sitta i garaget eller uppfarten utan uppmärksamhet. En bil täcka är en liten investering som hjälper till att skydda din bil och det arbete du har gjort från ytterligare skador. Detta är särskilt viktigt om du håller din lastbil restaureringsprojekt i ett gemensamt garage, eftersom de bulor och blåmärken i det dagliga livet kan ofta överlappa från en bil till en annan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90807.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.