Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man målar en gammal logotyp på en bil

Med tiden de ursprungliga logotyper på bilar utstå hårda väderförhållanden, chips sten och andra faktorer som slits bort färgen. Du kan köpa ersättare logotyper för några klassiska bilar, men de kommer inte att se ut exakt som den ursprungliga logotyper. Om bilens logotyper är fortfarande i relativt gott skick, förutom färgen, ta bort och måla märken för att få dem att se ut som ny. Du kommer att bevara det ursprungliga utseendet på bilen i processen, och spara de pengar du skulle ha spenderat på nya logotyper. Saker du behöver
Hårtork
Modell måla
Färgborttagningsmedel
thinner
rena dukar
tvål och varmt vatten
ren handduk
Modell målarpensel
Verktyget kniv
Visa fler instruktioner
1

Hetta upp bilens logotyp med en hårtork tills det lätt lossnar bilens kaross.
2

Take logotypen som ska målas till en hobby butik. Leta efter modell färger som matchar de ursprungliga färgerna på logotypen.
3

Ta bort alla lösa bitar av färg med naglarna. Om du har problem att ta bort lösa bitar av färg, tillämpas färgborttagningsmedel för att lossa dem.
4

Gnid hela ytan av logotypen med thinner, sedan torka färgen tunnare ut med en ny duk. Låt logotypen torka, sedan tvätta den ren med tvål och varmt vatten. Torka logotypen med en handduk.
5

Doppa penseln i färgen, så låt det droppa små droppar på logotypen. Om färgen inte är tillräckligt tunt för att det ska droppa från spetsen på penseln, lägga thinner tills det gör det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90448.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.