Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man rapporterar ett inbrott i ditt hem eller företag

Inbrott, eller inbrott, är ett brott. Om du kommer hem till ditt hus eller skriv in din butik eller företag efter ett inbrott, följ stegen nedan för att anmäla inbrottet till polisen. Instruktioner
1

lämna lokalen så fort du inser ett inbrott har begåtts - du vill inte riskera att gå in på en inbrottstjuv. Gå till en granne, din bil, eller annat säkert område. Försök inte att stoppa eller fånga inbrottstjuv. Han kan vara beväpnad eller våldsam.
2

Dial 911 att anmäla inbrottet och inte återvända till ditt hem eller företag tills polisen anländer. Var noga med att inte röra någonting - utredarna måste ha brottsplatsen precis som du fann den
3

Kom ihåg allt du kan om hur platsen såg ut när du kom och vad. tid det var. Gör anteckningar. Om du såg tjuven, försöka komma ihåg alla detaljer du kan om hans utseende och huruvida han körde iväg, och i så fall vilken typ av fordon.
4

Ge så mycket information till polisen som du kan när de har kontrollerat lokalen för inkräktare. Ju mer detaljerad din information, desto bättre chans att de kommer att ha för att gripa en misstänkt.
5

Consult Tjänster brottsoffer på Office för brottsoffer webbplats (se Resources nedan). Denna katalog är sökbar genom tjänsten behövs, plats och typ av repressalier.
6

Vidta försiktighetsåtgärder för att förhindra ett inbrott uppstår igen. Kontrollera att dina lås är starka, är säkra dina fönster och installera ett säkerhetssystem. Den Inbrott Förebyggande Rådet webbplats har fler tips (se Resources nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90305.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.