Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man vet om en Jeep har missbrukats

När du är shopping för en begagnad bil, kan det vara en utmaning att berätta de goda fordon från citronerna. När du handlar för en begagnad Jeep, det finns flera sätt att avgöra huruvida fordonet har behandlas med största omsorg. Titta under huven och krypa under bilen. Även om du inte riktigt vet vad du tittar på, det finns vissa saker även den mest oerfarna utredare kan precisera som tecken på vanvård. Instruktioner
1

Ge Jeep en grundlig gång över. Inte bara ta det till nominellt värde, komma ner till detaljerna. Leta efter smuts och grime på fender-brunnar och bakom däcken. Om det finns jätte klumpar av lera, smuts eller lera undangömt på olika delar av jeep, är chansen att det har använts för terrängförhållanden vid något tillfälle. Medan terrängförhållanden är inte nödvändigtvis ett problem, terrängfordon tenderar att drabbas mer skada än de som bara reser mellan arbete, hem och mataffären.
2

Inspektera alla löstagbara toppar eller dörrar . Jeep Wranglers har en mängd olika delar. Om de verkar vara rena och i gott skick, inklusive tätningar, blixtlås och vinyl mjuka toppar, är chansen Jeep har väl omhändertagna. Om toppen är beat upp, scuffed eller läckande, är det en bra indikator har det inte varit väl omhändertagna.
3

Inspektera undersidan av kroppen för rost eller skador. Om du ser rost hål, har Jeep förmodligen inte blivit omhändertagna på rätt sätt. En hel del rost kan vara ett tecken på en försummad eller osäkra fordon.
4

Be att se underhållsjournaler. Om fordonet inte har någon, fråga efter namnet på säljarens mekaniker så att du kan kontrollera att fordonet har haft regelbundet underhåll. Oförmåga att bevisa att fordonet har underhållits medel finns det en god chans att det inte har varit.
5

Drive. Ta bilen ut på vägarna och uttrycka det genom sin takt. Du bör öka och stannar snabbt, reser på en mängd olika hastigheter och i allmänhet ge bilen en grundlig provkörning. Var uppmärksam på eventuella konstiga ljud, lukter eller något annat som inte verkar rätt för dig. En unken lukt kan tyda på en läcka. Ovanliga ljud eller beteende kommer från transmissionen kan betyda att det finns kostsamma reparationer vid horisonten.
6

Ta Jeep till din mekaniker att utvärdera i en grundlig pre-köp inspektion. Din mekaniker ska kunna berätta vilken typ av mekaniskt skick Jeep är i och om det har varit väl omhändertagna. Be din mekaniker för sin åsikt om huruvida Jeep har blivit illa behandlad, försummade eller misshandlade. Mekanik se hundratals bilar varje år, så de kommer att ha en god uppfattning om vad som är normalt slitage och vad som inte är.
7

Ta del av eftermarknaden modifieringar. Ändringar och eftermarknad tillägg kan vara cool, men de kan också tjäna som ett tecken Jeep inte har lett ett enkelt liv. Om Jeep sitter på överdimensionerade däck, med eftermarknaden stötfångare, lampor och andra tillbehör, är chansen att du får en off-road fordon, oavsett vad någon kan försöka berätta. Dessa tillägg är dyra och ändra hur fordon kör och hantera. I vissa fall, upphäva de återförsäljaravtalet garantier. Om inte installerats korrekt, kan också leda till stora problem med drivlinan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79444.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.