Hur man Välj en bra begagnad bil

Plocka ut en bra begagnad bil kan vara lite knepigt, speciellt om du inte vet mycket om bilar och köpa bil. Om du verkligen inte kunnig, försök att ta med en vän som kan titta under huven och lyssna efter dem problem tongångar när man kör bilen. Men även om du inte har denna typ av kunskap om bilar, kan du fortfarande plocka ut en bra begagnad bil genom att hålla några viktiga saker i åtanke. Instruktioner
1

Ta reda på om den begagnade bil du är intresserad av fortfarande är under garanti. Dyra reparationer är en viktig fråga med begagnade bilar, så det är bättre att välja en som fortfarande är under garanti.
2

Kolla in säkerhetsfunktioner. Säkerheten bör vara en viktig faktor när man köper en begagnad bil. Standard funktioner såsom antispinn, sidokrockkuddar och låsningsfria bromsar bör ingå i den begagnade bil du väljer.
3

leta efter begagnade bilar som är bara ett par år gammal. Ju nyare begagnad bil är, desto mer sannolikt att det fortfarande är under garanti, och mindre av en chans att det kommer att behöva större reparationer inom en snar framtid, såsom fastställande eller ersätta överföring eller bromsar.
4

Få finansieringsvillkoren för begagnade bilar du funderar. Detta inkluderar längden på lånet, liksom de månatliga beloppen betalning och räntor. Olika begagnade bilar och olika återförsäljare har olika finansieringsvillkor, beroende på din kredit historia, kostnaden för bilen och den modell av bilen.
5

ihåg din budget när man köper en begagnad bil. Bara för att den används betyder inte att det är billigt. Om du har råd att sätta minst $ 1000 ner, som kan minska din månatliga betalningar. Men var noga med att inte välja en begagnad bil som kommer att kräva dig att göra utbetalningar i mer än fem år, eller som kommer att få månatliga betalningar du inte har råd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77857.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.