Guide till att köpa begagnade bilar

Ordentlig forskning och förberedelser kommer att eliminera en del av risken i att köpa en begagnad bil , enligt den Hur du köper en begagnad bil hemsida . Läsa konsumenternas rapporter och recensioner bil , och ställa rätt frågor , bidra till att säkerställa en god transaktion . Överväganden

När funderar på att köpa en begagnad bil , först besluta om en budget och vet exakt hur mycket pengar du har tillgängligt för köp . Ange ett återförsäljaravtal med en idé om vad göra och modell bil du vill ha . Provköra flera av samma modell bilar gör det enklare att jämföra prestanda och välja den bästa .
Kolla Historia

När du har minskat ditt val till bilen du vill köpa , kolla sin historia rekord med en betrodd databas tjänsten . Du behöver VIN - fordonets identifieringsnummer - hittade på titeln eller under vindrutan , för att beställa en historia rapport . Rapporten är inte gratis , men du kan spara dig flera tusen dollar uppköp misstag genom att erhålla informationen .
Varning

Federal Trade Commission - FTC - varnar köpare på sin webbplats för att begära kompletterande information om säkerheter, garantier och dealerns returrätt . Förstå varje del av transaktionen innan du skriver tidningarna att köpa en begagnad bil . Om du är finansiering av inköp , se till att du får exakta termer och vet den totala kostnaden för fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77635.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.