Hur köper jag en begagnad bil på Yokota Air Base?

Yokota Air Base ligger i den japanska staden Fussa, som anses vara en del av västra Tokyo. När första tjänstgöring Yokota Air Base, militär, Department of Defense (DoD) och kontrakterade civil personal ska ges en grundläggande översikt över livet i Japan som en del av den militära eller DoD närvaro, som omfattar bostäder och transport alternativ. Tjänste-medlemmar och andra som tilldelats Yokota Air Base ges undervisning i körning i Japan och när de har passerat denna instruktion kommer att ha möjlighet att köpa ett fordon. Saker du behöver
Tillfällig transport eller en sponsor
Internet
Pengar
Visa fler instruktioner
1

Prata med en sponsor, vanligtvis tilldelas inkommande personal. Sponsorn kan tillhandahålla en förteckning över godkända begagnade bilhandlare i området, samt ger information om platser för att köpa begagnade bilar på bas. Sponsorn får också veta tjänsten medlemmar som ut sänder och funderar på att sälja en bil. Under den inledande in-bearbetning av militär personal, hjälper sponsorn också föra inkommande soldat eller flygare till de olika inriktningar och informationsträffar.
2

Kontrollera Bas Boende för utgående personal. Basen ställs är ofta fulla av inkommande och utgående soldater /flygare och annan personal. Det är oftast en anslagstavla i huvudlobbyn eller matsal anläggning där människor kommer att publicera artiklar för försäljning, inklusive begagnade bilar.
3

genomföra Internet söker efter avgående soldater och DoD personal som vill sälja begagnade bilar. The Base Boende kommer att ha tillgång till Internet, och den tilldelade sponsorn kommer att kunna hjälpa till med det också. Det finns också tillgång till Internet vid basen biblioteket.
4

Besök begagnade bilhandlare i området runt basen. Misawa A-1 begagnade bilar, till exempel, vänder sig till den amerikanska militära personal som kommer i Japan vid Yokota Air Base. Den Misawa Hemsidan innehåller information såsom allmänna prisklasser för begagnade bilar ($ 1.000 till $ 6500 US). På hemsidan finns också allmän information, till exempel det faktum lastbilar är svåra att hitta, men bilar och stadsjeepar relativt lätt att få. Återförsäljare också kommer att kunna erbjuda inspektion och annan reglering information om att äga ett fordon i Japan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77592.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.