Hur du köper en begagnad bil utan kredit

Om du är i en situation där du inte har kredit kan köpa dyrare objekt såsom ett fordon vara svårt. Även en brist på krediter kan vara ett hinder, det finns sätt att köpa en begagnad bil utan det. Den inkluderar ansöker om ingen kredit eller en första gången köpare lån, hitta ett lån samarbete signerat, låna pengar från en släkting eller vän, eller betala kontant för ett fordon. Instruktioner
1

Ansök om ingen kredit eller en första gången köpare lån. Gå till en bilhandlare som erbjuder ingen kredit eller lån till låg kredit. Du måste fylla i en ansökan och tillhandahålla bevis på fast anställning och brutto månadsinkomst. Gå till auto webbplatser som Cars Direct, där du kan söka efter begagnade bilar och ansöka direkt till en ingen kredit lån.
2

Få en bil lån från banken med hjälp av en co-signer . Be en god vän eller familjemedlem som har utmärkta kredit och vem har förtroende för din förmåga att göra bra på lånet. Eftersom samarbete undertecknarna sätta sin goda kredit på linjen, gör dina betalningar i tid.
3

Fråga familj eller vänner att låna dig pengar. Diskutera ditt behov av ett fordon med medlemmar i din familj. Försäkra dem om att du kommer att betala tillbaka dem inom rimlig tid. Lån från familj och vänner kan skapa stress, särskilt om det finns problem med att göra betalningar. Alla parter bör komma till en tydlig överenskommelse om villkoren för lånet. Sätt lånevillkoren, även när utbetalning beräknas varje månad och hur länge du måste betala bort det, i skrift och har alla parter undertecknar avtalet. För att undvika eventuella familjemedlemmar klyftor, behandla din personliga lån som du skulle ett banklån.
4

Köp privat och betala kontant. Sök tidningen och på nätet radannonser som Craigslist att hitta begagnade bilar till salu av ägaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77531.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.