Hur du köper ett program Car

Om du är i marknaden för en bil som är så gott som ny, men du vill inte betala en ny bil pris, då ett program bil kan vara vad du letar efter. Ett program bil är en ny bil som har oftast mellan 10.000 till 30.000 miles. Eftersom bilarna är direkt från nya bilhandlare, fabrikerna auto och biluthyrningsfirmor bil, kommer de sannolikt att ha varit väl underhållna. Instruktioner
1

Bestäm vad modell av programmets bil du vill köpa och bestämmer priset för fordonet genom att ringa återförsäljare, kolla in återförsäljaravtal webbplatser, Kelley Blue Book Automobile Consumer Services och tidskrifter bil. Försök att få minst två citat.
2

Ring eller besök auktoriserade återförsäljare för bilmodell du vill köpa. Fråga generalagenten huruvida det finns några program bilar tillgängliga i ditt val av modell.
3

Se programmet bilen för att se till att den uppfyller dina specifikationer angående körsträcka, funktioner etc. Begär att ta programmet bilen för en provkörning.
4

Kontrollera bilens underhåll poster. De flesta av programmets bilar kommer utmärkta underhåll poster eftersom de kom från hyrbil myndigheter som garanterade fordonen ordentligt bibehölls. Även återförsäljarna upprätthålla korrekt sina egna bilar eftersom de har in-house underhåll och reparationsverkstäder.
5

Skaffa en rapport fordon historia för bilen. Du kan få en rapport fordon historia vid CarFax (Se "Resurser.) Den initiala CarFax rapport är gratis. Du behöver bara betala om det finns negativa punkter på rapporten som bör ställas till din uppmärksamhet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77137.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.