Hur du köper en begagnad Ford Truck

När du tänker på att köpa en lastbil, de flesta människor tycker om Ford lastbilar. De har varit några av de mest populära lastbilar över åren. Det är enkelt att köpa en ny lastbil, men att köpa en begagnad Ford lastbil kräver lite forskning för att säkerställa att du får det bästa värdet för pengarna. Du kan hitta begagnade Ford lastbilar till salu överallt, men att få en bra affär är viktig. Instruktioner
1

Genomför en sökning på Internet för att hitta begagnade Ford lastbilar till salu i ditt område. Du kan använda webbplatser som Auto Trader. De kommer att ha listor för de begagnade Ford lastbilar som säljs i ditt område. Du kan också göra en Google-sökning för att hitta Ford återförsäljare i ditt område. De flesta av dem kommer att få webbplatser som tillåter dig att bläddra till den lastbil du vill ha innan du besöker deras begagnad bil mycket. Du kan normalt även se körsträcka på nätet. Detta gör att du kan bortse från allt som har hög körsträcka direkt.
2

Gör en lista på de begagnade Ford lastbilar du vill titta på och provköra. Ta dig tid att titta på varje lastbil individuellt. Om trucken är från en begagnad bil mycket, kan du enkelt besöka på din fritid. Om du behöver titta på lastbilar som säljs av privata ägare, bör du ringa och boka tid.
3

bedöma tillståndet för fordonet. Leta efter någon rost i kritiska områden, såsom karm av lastbilen. Testa bromsarna för att se om de gnäller, titta på däcken för att se om de behöver bytas ut och starta bilen för att se till att det är lätt att starta och inte bränna olja. Du bör även ta bilen på en provtur för att se till att allt går bra.
4

vet historien om fordonet. Du bör fråga den nuvarande ägaren om han vet något om bilens historia, men du bör också ta ner VIN och köra en Carfax rapport nätet. Carfax rapport kommer att berätta om bilen har haft någon tidigare skador från olyckor.
5

Kelley Blue Book online ger värdena för fordon som bygger på år, märke och modell. Innan vi diskuterar priset med säljaren, bör du kontrollera de pågående priser för begagnade Ford lastbilar. Du kan också titta på Ford webbplats för att söka efter något påminner om just den modellen och år.
6

När du är säker på att lastbilen är i ett anständigt, säkert tillstånd bör du diskutera priset. Ibland kan du prata säljaren ner lite på priset. Om saker behöver repareras på fordonet, bör du göra dem ett villkor för försäljningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77117.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.