Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man byter munstycken Vindrutetorkare i Hummers

När du vill byta din munstycke vindrutetorkare på en Hummer, måste du göra en bedömning av vindrutespolaranläggning. Kontrollera att det finns vätska i reservoaren. Se också till att det inte finns några veck på slangarna och kontrollera att pumpen fungerar korrekt. Byta dina gamla munstycken med nya kommer inte ta mycket lång tid, och kostnaden för de nya munstyckena är nominella. Saker du behöver
Tänger
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Hummer och stötta öppna. Hitta de slangar och munstycken som är fastsatta till huven. Bänd försiktigt loss klämmorna. Ta bort panelen. Tryck inåt på klämman mot munstycket. Pop klippet från hålet inuti kåpan.
2

Pop ut push stift, med hjälp av skruvmejseln. Ta bort kåpan. Lossa klämman från munstycket på armen av vindrutetorkare. Greppa munstycket med vänster hand, och använd din högra hand för att böja och ta bort gummislangen.
3

Avlägsna munstycket från slangen. Trä på den nya munstycket och placera den rakt på slangen. Sätt klämman på munstycket sitter på armen av vindrutetorkare. Använd skruvmejseln för att sätta push stift på plats.
4

Sätt klippet tillbaka in i hålet innanför bilens huva. Sänk huven på Hummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76175.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.