Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur skall man genomföra Gas Inspektioner stationstank

Rutinmässig gas-tank inspektioner förhindra gasläckor, farliga läckor kemiska, och jord och vatten föroreningar. Det finns väl-utbildade tekniker som är specialiserade på att utföra gas-tank inspektioner. Och det är alltid en bra idé att ha en professionell inspektera din bensintank. Men att utföra din egen gas-tank inspektion mellan tekniker besöken är användbara. Gas-tank problem kan uppstå när som helst. Genomföra egen gas-tank kontroll fungerar som en extra säkerhetsåtgärd och hjälper dig att upptäcka potentiella faror innan de uppstår. Instruktioner
1

Visa dammskyddet. Kontrollera att packningen och locket inte är skadade eller saknas. Använd handen och vrid tanklocket på fyllningen och ånga stiger. Det bör inte vara svårt att vrida locket med handen.
2

Undersök adaptern ångan riser. Tryck dockan. Kontrollera att packningen och dockan är i linje.
3

Kontrollera adaptern. Utför denna uppgift på icke-snurr adaptrar. Vrid adaptern på fyllningen och ånga med handen. Det bör inte vara några problem att vrida adaptern med handkraft.
4

Inspektera påfyllningsröret. Se till påfyllningsröret inte saknas eller trasig. I vissa fall en servicetekniker måste undersöka fill-tube packning, beroende på utformningen av påfyllningsröret.
5

Observera spill hinken. Kontrollera vätskenivån och dräneringsventil. Kontrollera att vätskenivån i spill hinken är över en tum. Se till att tömningsventilen är stängd. Kontrollera att det inte finns några ånga läcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135675.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.