Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra din körsträcka Auto Gas

Bättre gas körsträcka för din bil är inte bara bra för din plånbok, det är också bra för miljön som helhet. Många av oss slösar dåraktigt gas på grund av dåliga körvanor och eftersom vi inte håller våra fordon i gott skick. Förbättra gas körsträcka innebär att anta en mer genomtänkt strategi för våra körvanor och körning mer intelligent. Självklart, köpa en mer bränslesnål bil bidrar till bättre gas körsträcka som väl. Dock tar ännu en bränslesnål bil gas om det inte drivs intelligent. Instruktioner
Driving Tips
1

Undvik aggressiv körning. Snabb acceleration och inbromsning minskar gas körsträcka och avfall bränsle. Enligt US Department of Energy minskningen i gas körsträcka är så hög som 33 procent för landsvägskörning och fem procent för att köra runt i stan.
2

Följ den rekommenderade hastighetsgränsen. Gas körsträcka minskar snabbt när fordonen körs över 60 miles i timmen.
3

strategiskt planera din dagliga körning behov. Ett enkelt sätt att öka din bränsleeffektivitet är att köra mindre ofta och att driva ett färre antal miles. Planera i förväg och bestämma de olika platser du behöver för att vara under dagen. Kombinera resor och sysslor. Commute med kollega och medarbetare.
4

bort övervikt från ditt fordon. Bära omkring obehövliga vikt i bakluckan på din bil brinner extra gas utan anledning.
5

Låt inte bilen gå på tomgång i onödan. En tomgång bil brinner bränsle och körsträcka är noll.
Bilunderhåll
6

Rutinmässigt tuneup och sköta din motor.
7

Håll pumpade däck. Under-pumpade däck kan minska din gas körsträcka med tre procent enligt Federal Trade Commission.
8

byta olja regelbundet och använd rekommenderad olja för din bil. Enligt US Department of Energy med rekommenderad olja kan förbättra din gas körsträcka med en till två procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135541.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.