Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur att få den lägsta gaspriser : Grocery belöning program

Fler och fler livsmedelskedjor vänder sig till gas belöningar program för att ta in nya kunder . Dessa program erbjuder i allmänhet kundernas poäng per dollar spenderas på mat som de sedan kan använda för att sänka gaspriserna på deras på plats bensinstationer . Se till att du får de lägsta gaspriserna med samma belöningar kort mellan två eller flera familjemedlemmar . Instruktioner
1

Anmäl dig till en gas belöning kort på din lokala livsmedelsbutik . Safeway , Kroger , Winn - Dixie och stopp och butiken är bara några av flera livsmedelsbutiker som erbjuder gas belöningar kort .
2

Hitta två eller flera familjemedlemmar som handlar på samma affär och vill att delta i en gas sparplan med dig . I de flesta fall är det lätt att lägga till familjemedlemmar till ditt konto med samma efternamn och adress .
3

Samla uppgifter om restriktioner för just din gas belöningsprogram . De flesta program erbjuder 10 cent rabatt för varje $ 100 spenderas på en 30 dagars period och låta dig upp till det pris per gallon i potentiella besparingar . Till exempel , en gång i månaden , kan någon i din familj tanka sin bil för $ 1.50 per gallon eller mindre .
4

Turas fylla upp med större besparingar . Med tre eller fler personer som använder samma kort bör belöningspoäng bygga upp snabbare än om du använder ett kort gas belöning på egen hand , även om två personer i din grupp fylla i samma månad .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135715.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.