Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man använder självbetjäning gasa pumpar

New Jersey och Oregon tillåter inte bilister att pumpa sin egen gas, men bland de övriga 48 stater, self-själv bensinpumpar är en vanlig syn. Även de som har använt dessa pumpar för år kan ibland desorienterad när de ombads att välja mellan olika oktan och betalningssätt. Instruktioner
1

Öppna bilens bränsle luckan för att ta bort tanklocket. Vissa gas caps är fast monterade på fordonet. Gas lock som inte sitter fast kan lätt glöms gång bort. Placera locket någonstans det inte kan glömmas.
2

Välj betalningsmetod. Om du använder ett kreditkort, kommer bensinpump digital display uppmana användaren att sätta in sitt kreditkort. Om du betalar kontant, vara beredda att betala skötare direkt.
3

Lyft munstycket på kommando från bensinpump. Välj oktan krävs av fordonet. Det finns en knapp för varje oktan. Fordonets rekommenderade oktan kan hittas inuti fordonet handboken.
4

Sätt munstycket i bilens bensintank öppning. Pressa munstycket spaken för att börja pumpa gas.
5

Beakta den digitala displayen på gas pump. Det kommer att finnas två uppsättningar av ständigt föränderliga siffror. En uppsättning är den nuvarande gallon mängd gas pumpas in i bilen. Den andra uppsättningen av nummer är den aktuella mängden pengar man är skyldig.
6

Släpp gasen munstycket handtaget när tanken är antingen full eller mängden bränsle önskas har pumpats.
7

Avlägsna munstycket från fordonets tank för att ersätta den på gas pump. Gasen kan pumpen piper och den digitala displayen kommer att undersöka om användaren önskar ett kvitto. Tryck på "Ja" eller "Nej" Om "Ja" väljs, kommer ett kvitto ut.
8

Ta kvittot från bensinpump. Skruva tillbaka tanklocket på tanken och stänga bilens bränsle lucka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135595.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.