Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man kan förbättra MPG på gas Klass A Husbilar

Klass A husbilar är de största och mest lyxiga husbilar, och på grund av att det mest önskvärda. Airstream och Winnebago är bland de mest kända klass A tillverkare. En sak som klass A husbilar inte är kända för är möjligheten att spara bensin. Blotta storleken på fordonet innebär att det kommer att förbruka en hel del bensin. Det finns några steg du kan ta för att få en liten ökning i din miles per gallon. Instruktioner
1

Kontrollera att din husbil är väl underhållna. Husbilar, precis som bilar, behöver täta oljebyten. Regelbundna inspektioner kommer att hålla din husbil i gott skick. Ju effektivare din husbil är igång, desto bättre bränsleeffektivitet. Enligt Federal Trade Commission, hålla rätt lufttryck i däcken, att få rekommenderade oljebyten, trimma din husbil och byta luftfilter kan få dig 17% mer miles per gallon.
2

Undvik stopp-och- går trafiken. Kör på landsvägar, om det alls är möjligt. Aggressiv körning eller stop-and-go-trafik kan slösa upp till 5% av din gas körsträcka.
3

Undvik bogsering en bil bakom dig. Aerodynamik husbilen redogöra för hur bra eller dåligt din gas körsträcka är. Bogsering en bil bakom dig kommer att sänka din bränsleeffektivitet. Se till att du inte bära onödiga objekt i din husbil. Ju tyngre fordon, desto mer bränsle som krävs för att flytta den.
4

Följ skyltad hastighet. Going fortare än 60 miles per timme minskar bränsleeffektivitet husbilen
5

Stäng av motorn när du inte ska köra,. Inte hålla motorn igång bara för att ladda batterierna. Tomgång i en husbil kommer att kosta dig en massa pengar på bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134947.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.