Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur får man fler hästkrafter och bättre bränsle körsträcka för en H3 Hummer

H3 Hummer är en crossover SUV /Sport Utility Truck som infördes 2005. Den minsta av Hummer familjen, är den tillgänglig antingen som en mid-size SUV eller en mid-size lastbil som är känd som en H3T. Sedan 2007 fordonet har drivs av en 3,7 liters motor som ger 242 hästkrafter och är i genomsnitt 14 miles per gallon i staden och 18 miles per gallon på motorvägen. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Specialist fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera däcken minst en gång i månaden. För lågt lufttryck resultera i att motorn måste jobba hårdare för att förflytta fordonet, vilket innebär att det även brinner mer bränsle.
2

Undersök luftfiltret och byt ut den om den verkar tråkig och igensatt. Ett rent filter är ljust vitt så det är lätt att upptäcka en smutsig. Installera en hög filter flöde luft kommer att öka både din motoreffekten och bränsle körsträcka genom att låta luft flöda mer fritt runt motorn och därmed få det att fungera mer effektivt.
3

Byt motorns olja så regelbundet att motorn fortfarande är så ren som möjligt. Investera i en högpresterande olja som rör sig snabbare runt motorn som återigen gör motorn effektivare och så ökar sin makt whhile minska mängden bränsle som den använder.
4

Installera ett datachip som kommer att öka både bränsleekonomi och hästkrafter. Vissa chip tillverkare hävdar att lägga ett chip till din H3 Hummer kommer att öka sin miles per gallon med upp till 15 procent genom att optimera bränsle och maximera hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120124.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.