Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man använder 2006 Toyota Highlander Bagageställ

Den 2006 Toyota Highlander var utformad med en rymlig interiör , men en familj på fyra personer på en camping resa kan behöva använda taket pakethållare för extra lastutrymme . Det finns två uppsättningar av skenor till detta rack . En uppsättning är fäst i taket , kör front - to-back längs den yttre kanten , medan den justerbara cross- skenor länken de två sidorna . Antingen en mjuk - sidig godssäcken eller en hård last skal passar detta rack , men du kan behöva flytta de korsvisa skenorna så att de är på rätt avstånd från varandra , vilket rekommenderas av lastbärare tillverkaren . Instruktioner
1

Leta vreden vid varje ände av varje kors - skena . Vrid den övre ratten och båda rattarna sida moturs för att lossa rälsen .
2

Skjut cross -skenor på framsidan eller baksidan , efter behov , tills de är rätt avstånd från din lastbärare . Om din Highlander har en måne tak , se till att skenorna inte kommer att störa månen tak verksamhet .
3

Vrid sido rattarna medsols för att fästa skenorna i läge .
< br > 4

Justera längden på de korsvisa skenorna genom att dra åt de övre rattarna . Testa rälsen genom att trycka på dem för att vara säker på att de inte kommer att flytta .
5

Bifoga din lastbärare enligt tillverkarens anvisningar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120430.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.