Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Ford Excursion specifikation

The Ford Excursion var en stor SUV byggd på Ford Super Duty chassi, som användes för Fords tunga lastbilar. Utfärden infördes år 2000, vid en tidpunkt då bränslet var billigt i USA. Mot slutet av sin produkt cykeln, hade bränslekostnader ökat och konsumenterna går mot mer bränsleeffektiva fordon. Utfärden avbröts efter 2005 års modell. Storlek

Ford Excursion mäter 226,4 inches i längd med en 137,1-tums hjulbas. SUV: s bredd är 79,9 inches och dess höjd är 77,4 inches. Utfärden som en standard lastkapacitet av 48 kubikfot. Men när baksätet avlägsnas den maximala lastkapaciteten ökar till 146,4 kubikfot. Dess tjänstevikt är £ 7361. Addera Powertrain

utfärden var tillgänglig med ett antal drivsystem alternativ. En 5,4-liters V-8 var standard. Det gjorde 255 hästkrafter. Den första frivilliga motorn var en 6,8-liters V-10. Det gjorde 325 hästkrafter. Båda dessa motorer kom med en fyrväxlad automatlåda. Den slutliga motor alternativet var en 6,0-liters dieselmotor, som kopplades till en femstegad automatlåda. Dieselmotorn gjort 325 hästkrafter.
Bränsleekonomi och effektivitet

Ford Excursion var för tung för att kvalificera sig för obligatorisk EPA testning, så det finns ingen officiell mpg betyg för fordonet. Dess bränsleekonomi, dock inte kommer att vara mycket bra, med tanke på dess storlek och vikt. Enligt The Auto Channel, genomsnitt Excursion 12 mpg i dess provkörningar. Utfärden bränsletank har en maximal kapacitet på 44 liter. Den faktiska bränsleförbrukningen kommer att variera beroende på motorn utrustad i Excursion, och dess ägares körvanor.
Utföranden

Ford Excursion kom i flera utföranden. Basen paketet var de XLS, mid-level paket på XLT, den övre nivån paket Eddie Bauer och top-of-the-line paket Limited.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119767.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.