Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Så monterar dragkrok Konsoler på en Suzuki Samurai

Suzuki Samurai var en populär sport utility vehicle producerad från 1986 och 1994. Den Samurai är en lätt men ändå mångsidigt fordon populär bland ägare av fritidsfordon som en jolle, eller släpfordon. En Samurai kan bogseras efter en basplatta med dragkrok parentes är installerat. Bottenplattan har dragkrok fästen svetsade på plats för att göra för enkel fastsättning av RV: s dragkroken. Den Samurai främre stötfångaren måste tillfälligt avlägsnas för installationen av bottenplattan. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Skiftnyckel
Bottenplatta kit
gänglåsningsmedel
Visa fler instruktioner
1

bort den främre stötfångaren från Samurai enligt följande: Lossa de främre trådarna signal ljus från insidan av den främre stötfångaren genom upptvinning plast kabelanslutningar i en moturs för hand. Ta linserna blinkers från ansiktet på den främre stötfångaren genom att vrida ut fästskruvarna med en Philips skruvmejsel. Placera linserna åt sidan. Dra turn socket signalljus framåt genom hålet i kofångaren och vrid den så att lampan är vänd uppåt. Vinkla tillbaka sockelenheten genom hålet i kofångaren och placera den ur vägen. Upprepa för båda anslutningarna. Avlägsna de fyra stötfångaren håller bultar med en skiftnyckel i ett moturs. Placera stötfångaren åt sidan.
2

placeras bottenplattan på änden av ramskenorna avslöjade efter avlägsnande den främre stötfångaren. Fäst basplattan genom att köra tre bultar genom monteringshålen i basplattan och matchande hål på Samurai ram. Ansluta ett lås bricka och mutter till den gängade änden av bultarna och handdra i medurs riktning. Upprepa för den andra ramlisten.
3

Installera slips ner klämman (medföljer bottenplatta) till bottenplattan. Kör två skruvar genom monteringshålen i slips ned klämma till hålen i bottenplattan center bakre fästet. Fäst klämman med låsbrickor och muttrar på den gängade änden av bultarna och dra åt dem i en medurs.
4

Skjut slips ned insatsen (medföljer bottenplatta) i fickan som skapas mellan bottenplattan och slips ned klämman. Säkra insatsen genom att köra en bult genom monteringshålen i slipsen ner klämman och insatsen och säkra med en låsbricka och mutter handen åt i medurs riktning.
5

Dra åt alla bultar med en justerbar skiftnyckel.
6

Håll den främre stötfångaren i läge och sätt tillbaka den med de ursprungliga fyra fästbultarna vände in med en skiftnyckel i medurs riktning. Kör blinkers uttag tillbaka genom hålen i den främre stötfångaren med glödlampor uppåt. Twist socklarna ner och sätt tillbaka dem till den främre stötfångaren med de ursprungliga skruvar svarvade in med en Philips-skruvmejsel i medurs riktning. Sätt tillbaka ledningarna blinkers på insidan av den främre stötfångaren genom att vrida plast tråd kontakterna i medurs riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118874.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.